Mis je die overheerlijke pannenkoeken van ons molenmeel ook zo?
Vanaf komende zaterdag 3 april kun je weer terecht in de molenwinkel. We mogen 1 klant tegelijk binnen laten en zijn geopend van 9:30u tot 12:30u.
We helpen je graag, ook met alle andere bakmixen natuurlijk.

Tijdens de lichtjesroute van de ABO op zaterdag 19 december stond De Weyert ook in de schijnwerpers. De molenaars hebben de molen laten draaien, wat een prachtig gezicht was.
Meer dan 1.000 auto’s reden de route. Duizenden mensen hebben zo kunnen genieten van de verlichte molen.

Maar het is niet anders.

Molen en molenwinkel zijn ook gesloten om te voldoen aan de coronaregels.
Zo dragen wij er ook aan bij om het ellendige virus er onder te krijgen.

Het rare jaar 2020 loopt weer op z'n eind. Laten we hopen dat we Corona achter ons kunnen laten.
Maar nu het zo ver nog niet is en we veel meer thuis zullen zijn dan andere jaren, wil je het natuurlijk wel gezellig maken thuis.
Je komt binnen en snuift die heerlijke baklucht op.

Kom naar de molen voor de lekkerste bakmixen. Klik hier om te zien wat we allemaal in de aanbieding hebben.

Niet vergeten:

• Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Was vaak uw handen.
  • Blijf thuis bij klachten en laat u testen.

Op 14 december is op het plein voor de molen het Midwinterfeest 2019 gehouden. De dag begon met harde wind, zo hard dat op veel plaatsen in het land gelijksoortige evenementen werden afgelast. De wind ging na het middaguur gelukkig liggen en gaf verder geen problemen meer voor de markt die 16:00 uur van start ging.

Lees verder: Midwinterfeest december 2019

De heerlijke Weyert Pepernotenmix staat weer in de winkel van de Weyert voor u klaar.
We zijn elke zaterdagmorgen open van 9.30 – 12.30 uur.

Op zaterdag 12 oktober is weer volop gelegenheid om de Friese molens te bewonderen.
Korenmolen De Weyert en museum Oold Ark zijn zaterdag 12 oktober van 10.00 tot 17.00 uur tijdens Friese molendag gratis te bezichtigen.
De vrijwilligers van molen en museum staan voor u klaar om een rondleiding te geven.
Voor kinderen is er de mogelijkheid om de speurtocht van Moppie de muis door de molen te doen. Op een speelse wijze leren de kinderen over de werking van de molen. Hierbij mogen ze ook een zakje graan malen en kunnen ze een diploma “Junior assistent molenaar” verdienen.
Bij voldoende wind wordt er graan gemalen.
In de winkel zijn de populaire Weyert-bakmixen te koop. Verder kan er koffie en thee gedronken worden met eigen gebakken lekkers.

Meer informatie over de Friese molendag is te vinden op www.friesemolendagen.nl