Opening nieuwe wisseltentoonstelling

Uitnodiging
Vorig seizoen zijn we begonnen met het vervangen van de wisseltentoonstelling “Van Koningsroede tot Meterwiel”.
Mede door het beschikbaar stellen van verschillende attributen door een aantal personen is het gelukt om een interessante wisseltentoonstelling: “De Fietsenmaker” samen te stellen. Deze is uitgebeeld als werkplaats uit het midden van de vorige eeuw. Een van de blikvangers is ongetwijfeld de racefiets van ruim honderd jaar oud, een van de eerste fietsen met kettingaandrijving.

De opening van deze wisseltentoonstelling is:
Datum                        : zondagmiddag 15 april 2018
Plaats                         : Lyclamaweg 15b, 8423 TC Makkinga

Opening door:           : Europarlementariër JAN HUITEMA

Tijd                             : 14.30 uur aankomst Jan Huitema op het plein voor het
museum en welkomstwoord door de voorzitter, waarna Jan Huitema de officiële opening zal verrichten.

Na de opening kunt u koffie/thee drinken in De Spil. Ook het bezichtigen van de hele expositie is mogelijk en tevens behoort een bezoek aan onze buur, korenmolen De Weyert, tot de mogelijkheden.