Uitreiking vrijwilligers award 2018 – Gemeente Ooststellingwerf

Vrijdag 29 juni werden vrijwilligers uit de gemeente Ooststellingwerf in het zonnetje gezet door wethouder Esther Verhagen.

Een aantal bestuursleden en vrijwilligers van molen, museum en toneelvereniging gingen gezamenlijk naar deze bijeenkomst.
Immers ons project Kattinga hadden we aangemeld.
Allereerst werd de regisseuse, Reny Driessens in het zonnetje gezet, voor haar verdienste bij het tot stand komen van het openluchtspel De gelaarsde kat.
Later op de middag werden de besturen van de molen en museum naar voren geroepen. Tot verbazing van ieder, niet voor het openluchtspel, maar dorpsgenoot Jenny Dolsma bleek beide besturen te hebben aangemeld voor de vrijwilligersaward. Een blijk van erkenning en waardering voor het vele werk wat beide stichtingen de afgelopen jaren hebben verricht.
Wethouder Esther Verhagen bedankte alle aanwezige vrijwilligers voor hun inzet van de afgelopen jaren: “Vrijwilligers hebben een onmisbare rol in de samenleving. Jullie maken als vrijwilliger de samenleving tot wat het nu is. En dat is iets om trots op te zijn! Jullie maken Ooststellingwerf nog een stukje mooier.

Met een grote groep vrijwilligers zijn museum en molen iedere zaterdag te bezichtigen en worden er rondleidingen gegeven.